Barton etter suksessen til EM i Championship endte: Hovedårsaken er alder

trettifem vinner Euroleague i 2010 og deltaker i alle fire EM, som Tsjekkia kjempet, slik at han ikke vil spille kvalifisering til OL i Rio, hvor tsjekkerne, takket være en overraskende sjuendeplass i Eurobasket kjempet.

< p> det er nettopp visjonen om OL var for Barton og hans følges generasjon Jiri Welsch motivasjon fortsette å representere. Mens Welsch er fast bestemt på å kvalifisere seg for et år, vil treneren bli trener, men Barton føler at det er på tide å avslutte. Tror på ham modnet sannsynligvis på grunn av helseproblemer og ryggsmerter, som tillot ham å spille i mesterskapet bare 31 minutter.

“Den viktigste grunnen er alder.Allerede i 2013 tenkte jeg på slutten, men jeg trodde at vi mer og jeg ønsket å være der, “Barton fortalte tsjekkisk TV. “Dessverre er min posisjon i laget ikke slik med det jeg telte. Jeg gjorde ikke avgjørende, men posisjonen som var igjen til meg, ikke ikke hva jeg ville. Begrenset meg og tilbake problem. “Han la til at dette er hans personlige syn.

“Det viktigste er at gutta spilte veldig bra. Jeg kan ikke huske en eneste kamp, ​​noe som ville gi oss rett og slett kom ut i forsvar. Trash kan ikke falle, men vi kjempet som løver, som er vårt credo “, sa lagkamerat for sin opptreden i mesterskapet.

Barton er blant pionerene innen tsjekkiske basketballspillere i utlandet. Decin elev i 1998 gikk til et utenlandsk universitet liga NCAA, hvor han spilte for Valparaiso.Sammen med Welsch Så skinte i EM i 1999, hvor tsjekkerne avanserte fra gruppen. Etter å ha fullført gikk universitetet i Bologna og i utlandet brukte nesten mest karriere.

Han gikk Virtus Roma, Badalona, ​​som i 2006 bidro til å triumfere i Eurocup, Fuenlabrada, Braunschweig, Valencia og største suksess ble feiret med Barcelona, som han vant Euroleague-tittelen i 2010. I tillegg til Tsjekkia Decin var han også en del av en sesong, og USK Praha sist sesong hadde jersey Nymburk.

“Jeg er ikke slutt helt. Jeg vil gi det et år. Samtidig er jeg klar for neste steg, som også vil være rundt basketball. Det skal være coaching eller ledelse, men jeg vil ikke spesifisere det ennå.Spesielt må jeg ha det gøy å få det opp til hundre prosent og må mate det, sier Barton.