Basketball spillere har oppfylt sin drøm. Hvordan vil kampen for OL se ut?

Kaptein representasjon Jiri Welsch og oppfylt rollen som en leder som følger: “Før kampen vi satte oss ned og jeg fortalte gutta at vi har en sjanse til å gjøre noe som ikke var der etter mange generasjoner. Kjemp for de olympiske leker. ”

Welsch om fotballarena Stade Pierre Mauroy allerede snakket som en mann som kjente sin tale jobbet. Basketballspillere fikk på basen, ble han håper på en modigere seg: spille om Rio

Han bestemte seg for om duell for 7. plass i EM, som ødela Latvia 97:70 – og sikret! siste plass i OL-kvalifiseringen.

“jeg er vurdert som svært heldig med hva spillerne vi møtte.Det er en av mine store drømmer, “sa Thomas Satoranský, sammen med Jan Vesely Star Team:” Den første er å komme til NBA, den andre pass til OL. Som er veldig vanskelig i kollektiv sport, spesielt i basketball – og nå har vi sjansen til å bekjempe den. Det er en forferdelig suksess og lykke. ”

Nå er det en serie korte feiringer og da de facto den årlige” forberedelsen “. For hver av kadrene er visjonen om Rio eksepsjonell; Det er ikke overdrevet å si at for menns basketball kan det vel være den siste muligheten i mange år framover.
Hvordan ser de olympiske kvalifikasjonene ut? Det er sikkert fire lag som har avsluttet i Europa utenfor Tsjekkia utenfor finalistene (de går direkte til Rio), det vil si Serbia, Frankrike, Hellas eller Italia.Det er de som synes å være det største hinderet. Siden OL-kvalifiseringen spille tre grupper, hver “det vil bli gruvearbeider” minst en europeisk gigant. Hjem

Og andre kontinenter? Championship of the Americas har en plass i Canada full av NBA-spillere, uberegnelig Puerto Rico og Mexico. Fra det afrikanske mesterskapet i Angola, Senegal og Tunisia, vil representere Oseania New Zealand

Konkurransen i Asia er likevel å skje.; ifølge resultatene av 2013 ville være nødvendig på Filippinene, Sør-Korea og Taiwan (master of Iran, er også tenkelig i Kina og Japan).

Det vil blinke for de tøffeste operasjoner. Six-medlem gruppe begynne 5 juli 2016 og slutter den 11., fem dueller vil bli holdt i sju dager og fremover eneste vinneren.Inntil det kan si at det er “lettere” å lykkes i OL enn å gå gjennom den hensynsløse ferdigheter, som bare kan beseire begynnelsen mønstringen håp.

“Ikke engang tør å gjette, vil det være svært vanskelig,” erkjenner Vojtěch Hruban. “Å komme inn i kvalifikasjonen er en ting å bevege seg helt annerledes ut. Hver snubling betyr egentlig enden. Når vi diskutert prosedyren for henne er en dristig påstand prosedyre det er på nivå med utopia…Men sette alt inn i den. ”

Tsjekkerne kan spille i Europa, noe som ganske sikkert vinne en organisering gruppe – eller kanskje fly over halvparten av verden. Mer bør være kjent i dag etter FIBA ​​kongressen i Lille. Hjem

“Hva er de rivaler? Mexico, Puerto Rico, New Zealand?Ja, jeg ville ikke være sint i det hele tatt, “lo Hruban.

Det var en glimrende tsjekkisk kveld i Lille. Og kaptein Welsch har utvidet sin ytelse karriere. “Vi vil se på året, men jeg vil gjerne spille om de olympiske lekene. Det ville være noe jeg ikke engang drømte om på dette stadiet av karrieren, “sa han lykkelig. Han var ikke alene i drømmen. Men det har blitt en realitet.