Nemanja Matic kaller for Manchester United å rekruttere mer erfaring

Nemanja Matic mener Manchester United må gjøre store signeringer i sommer hvis de skal utfordre for Premier League og Champions League neste sesong.

Matic er klar over at United må styrke. “Vi trenger noen spillere med erfaring for å bringe flere kvaliteter til teamet vårt,” sa midtbanespilleren. “Etter det kan vi kjempe for tittelen og Champions League også.” Antonio Conte sannsynligvis vil forlate etter å ha levert avskjedsgave til Chelsea Les mer

Matic aksepterer også mangelen på sølvtøy vil legge mer press på United neste sesong. “Dette er fotball,” sa han. “Når du ikke vinner ett år, er unibet online fogadási neste år alltid mer press. Når du spiller for Manchester United, er dette normalt, og vi må godta og håndtere det.

“Vi har forbedret. I fjor var United sjette. Året før, femte.Så vi forbedrer, vi er andre. Det eneste laget som er bedre enn oss, er Man City. De spiller fantastisk fotball. Men vi er andre og i Champions League neste år, noe som er det viktigste.

Når du vinner et trofé, er det annerledes og du føler deg bedre, men det viktigste er at vi kan se på speil og vet at vi ga vårt beste [mot Chelsea]. Laget var trist etter kampen – vi vet at vi fortjente mer – men dette er fotball.Det er en finale, alt kan skje, så vi må være fokusert på den neste utfordringen. “Chelsea-vinneren kom via en Eden Hazard-straff som han vant etter at Phil Jones ble tatt ut av posisjon og fouled belgisk. “Alle kan gjøre en feil,” sa Matic. “Noen ganger gjør jeg feil, men dette er fotball.

” Han jobbet sikkert med å gjøre det beste for laget – han kjemper alltid for laget. Jeg kan ikke klandre ham fordi han gir 100%. Han må glemme og være fokusert på den neste utfordringen. “Chelsea har noen spillere som kan straffe hver feil som Hazard gjorde, så vi må godta, se hvor vi kan forbedre, og neste år å prøve og vinne noen troféer.

“Vi spilte 90 minutter med god fotball.Det var bedre i andre omgang, men i første kontrollerte vi spillet, men innrømmet et mål fra en feil. “José Mourinho sendte ikke sine spillere med en beskjed om å overveie i løpet av deres pause fra klubben fotball – “Vi snakket ikke med ham,” sa Matic – og lederen er nå på ferie, bevisst at Uniteds muligheter til å lukke gapet til City og gå inn i Champions League-sluttfaser neste år, avhenger av klubbens virksomhet i overføringen vindu.

Med hensyn til de store signeringene Matic peker på, ønsker Mourinho en høyre-back og en venstreback for å erstatte Antonio Valencia og Ashley Young, som begge er konverterte vinger.Juventus Alex Sandro antas å ha overhalet Tottenhams Danny Rose som Mourinhos førstevalg til venstre og han vil ha en like dynamisk tilbakesending for å erstatte Valencia. Gary Cahill oppfordrer Chelsea til å løse situasjonen over Antonio Conte’s fremtid. Les mer

< p> Fremtiden for Anthony Martial er fortsatt i tvil, da hans 13-minutters cameo som erstatning mot Chelsea understreket, så lederen også unibet fogadási útmutatók målretter mot en ny angriper. Ajax Justin Kluivert er en potensiell erstatning.Mens 10 mål i 30 league-spill for en 19-årig videresending er imponerende, mangler han opplevelsen Matic citerer.

Mourinho vil også styrke seg på midten av ryggen også – muligens frigjøre en køye ved å selge Chris Smalling – men det er bare så mange høyverdige signeringer mulig i vinduet.

Neste sesong lover å være den avgjørende for Mourniho. Som Young sa: “Vi må komme tilbake sterkere – i ligaen, FA Cup, League Cup, Champions League. Vi ønsker å kjempe på alle fronter. “