Noen år senere opprettet Tony bookmakerfirmaet sitt

Det viktigste som Tony lærte å gjøre mens han jobbet hos Victor Chandler, er å evaluere sportsbegivenheter riktig. En gang i løpet av en kamp brøt Tony ut på kontoret til selskapets grunnlegger og sa at et av lagene ble sterkt undervurdert av andre bookmakere. Chandler kom med anmodning fra Tony om flere millioner, og dagen etter ble disse millionene mer.

Noen år senere opprettet Tony bookmakerfirmaet sitt, der du kunne satse på nettet. En kompetent tilnærming til virksomheten og riktig dannelse av linjen gjorde odds på nett at han raskt kunne lykkes og selge virksomheten for 1,5 millioner pund.

Parallelt med dette begynte Tony å bli involvert i poker. Han opprettet flere nettsteder for online spill, og satte seg også ved bordet og begynte å delta aktivt i turneringer. Hans spillestil trakk mange. Veldig snart fikk han kallenavnet “firfirsle” (øgle) for komposisjon og ble inkludert i de 15 beste spillerne i historien.

Tony var alltid et skritt foran. Etter å ha solgt bookmaker og pokersider, opprettet Tony en ny virksomhet. Han godtok ikke lenger innsatser. Han rådet. For å dra nytte av konsultasjonen, var det nødvendig å gjøre et innskudd på 2 millioner pund og vente seks måneder før det ble utbetalt utbytte.

I følge noen estimater når selskapets fortjeneste norsk betting hundrevis av millioner pund i året, men ingen vet de eksakte tallene. Tony liker ikke å snakke om virksomhet, han brenner fortsatt for pengespill og utvikler nye matematiske modeller for å evaluere hendelser.
Joe Peta

Analyse av tenniskamper for sportsspill

I motsetning til Tony Bloom hadde ikke den enestående bedre Joe Peta pårørende interessert i spill, og han var selv ikke tilbøyelig til å gamble. Han levde et normalt liv: han jobbet på Wall Street som aksjemegler, på fritiden var han i baseball.

Joe Peta kom inn i en verden av odds casino tipping ved en tilfeldighet. Det hele startet med en tragisk hendelse på veien – Joe ble truffet av en bil og han kom inn i rullestol. Han kunne ikke lenger dra nytte av børsen, fordi det er hovedbevegelsen og hastigheten med å gjøre avtaler. Han fikk sparken.