Nat Sciver krediterer risikofylt endring for suksess når England står overfor Vestindia

På noen måte har det fungert å rette opp Sciver-handlingen – som Robinson erkjenner at det var en risiko, som den gjorde i løpet av de to månedene mellom sesongslutt og World T20.I Englands viktige seier mot Sør-Afrika på fredag ​​var hun spiller av kampen med de fremragende tallene tre for fire, kombinert med Anya Shrubsole – som hevdet et hat-trick – for å registrere kombinertfigurer på seks for 15 fra Englands tospannede tempoangrep.Impressivt England smash Sør-Afrika for å nå World T20 semifinale Les mer

“Jeg bestemte meg med Mark Robinson for at noe ikke var helt riktig med handlingen min, så jeg har sørget for at det går mer mot målet og ingenting som skjedde bak meg, noe jeg gjorde før med bowlingarmen min, ”sa Sciver.

Det var desto viktigere at Sciver plukket opp slakken etter Englands spydspiss, Katherine Brunt, gikk nede med en ryggskade på tampen av turneringen.Med en forventning om at hun ville chippet inn for et par powerplay-overs, er det nå like stor vekt på Surrey-kapteinens bowling som det er batting hennes. “Det var strålende å få den slags forestillinger og bolle den første overgangen,” sa hun.

Etter å ha sendt de dystre Proteas med syv veker etter å ha slått dem inn for 85, kan England sette regn- oppnådd tid i St Lucia bak seg, trygg i kunnskapen de vil inneholde i de fire siste i Antigua på torsdag.

“Det er en enorm lettelse etter å ha tapt noen dager på trening tidligere på turen og også tapte vi et spill [mot regn], så det var veldig viktig å vinne det i går kveld, ”sa Sciver. “Mange av teamet visste ikke at vi trengte å vinne – det gjorde jeg heller ikke.Det var sannsynligvis en god ting. ”

Men først kommer det siste gruppespillet deres mot de forsvarende mesterne og vertene, West Indies, som også skal gjennom Pool A og er så langt ubeseiret.Volumet på Darren Sammy Stadium når hjemmelaget spiller, ifølge den engelske legenden Charlotte Edwards, er like høyt som noe hun har hørt på en internasjonal kvinne. India slo Australia med 48 løp i Women’s World Twenty20 – som det skjedde Les mer

Dette er også en utfordring som England-leiren omfavner, og deres gruppe på 50 familie og venner gir enestående støtte på en bortetur. “Dette har vært den mest populære turneen som vi har hatt støttemessig,” sa Sciver og la merke til at mammaen hennes, Julia og faren, Rich, har blitt fremtredende omtalt på storskjermdans gjennom hele.

Å gå av banen i går kveld på halvveisfasen etter at Anya hadde tatt et hat-trick var sannsynligvis den beste atmosfæren vi har hatt siden Lord’s, så de gjør en god jobb for oss og forhåpentligvis kan de stille på et show for oss på Søndag også. ”

Ser vi frem til semifinalen, bør verken Australia eller India – som går videre fra Guyana-baserte basseng B – skremme England.

“ Det gjør ikke det betyr ikke noe for mye, ”sa Sciver. “Vi hadde en tri-serie mot dem begge i India i år, så vi har spilt hverandre ganske mye og vet hva vi kommer til å komme opp mot.”

Til tross for Englands feilfrie ytelse med ballen mot Sør-Afrika er det en stor sjanse for at off-spinneren Danielle Hazell eller den venstre armens sjømannen Tash Farrant får en mulighet til å slå seg mot Vest-India.Førstnevnte, en 10-årig veteran fra det internasjonale spillet, kan være spesielt viktig i semifinalen, og Australia og India kan skryte av en mengde venstrehendere, som hun utgjør en ekstra trussel mot å vri ballen vekk fra balltre.