Denne sesongen kom Frank inn i en annen dårlig skandale

Skandalen klarte til slutt å kaste opp. Frank ga aldri offentlige kommentarer til dette.

Fornærmet av Boateng

I 2013 ga Bayern ut et annet mesterskap, men det viste seg å være ekstremt kjedelig. Brann, som vanlig, la Ribery. Forsvareren av “Bavaria” Jerome Boateng, med glede, strømmet øl på alle, men glemte at du ikke kan røre en person. Ribery kom ikke vekk fra en partner og til slutt kom i kontakt med en forferdelig drink.

“Jeg snakker ikke lenger med ham. Han visste at jeg var muslim, men han gjorde det uansett. ”
Blant muslimer har det skjedd en blandet reaksjon. Ribery tilbakekalte historien om en prostituert, som ser en langt mer forferdelig lovbrudd enn kontakt med øl.

Beat journalist

Denne sesongen kom Frank inn i en annen dårlig skandale, og deltok i en kamp. Motstander ble mesterpenn Patrick Guillot. Journalisten tillot seg å skrive i en artikkel etter nederlaget i Bayern fra Borussia at en 36-årig fotballspiller ikke lenger trenger å fornye kontrakten med München.
Payback fulgte neste dag. Ifølge tyske medier gjorde Ribery flere journalister og slo sin knyttneve inn i brystet.
Senere kom journalisten til München “Bayern”, Ribery angret seg for synder, og journalisten forgav ham og gikk ikke til retten.

Hardtår for Frank. Til slutt gikk Ribery ned i historien bare ved å gå til en restaurant. Sant, uvanlig. Ribery bestemte seg for å prøve biffen på den legendariske tyrkiske kokken Nusret Grechke. Biffen er ikke enkel, men gylden. Prisen på nytelse – 1200 dollar. Alt hva som helst, men Frank ropte i sosiale nettverk, hvor hans handling forårsaket en flurry av misbilligelse av muslimer. Ribery antydet at ifølge hans tro ville det være en god ide å hjelpe de fattige, og ikke steker laget av gull.