Etter den forventede avskedigelsen fra Real Madrid

Igjen vender vi tilbake til Florentin Perez, som tiltrekker seg kritikk som en magnet. Etter at Zinedine Zidane ble tatt om sommeren bestemte han seg for å erstatte den med en upopulær og ikke innkjørt Hulen Lopetegi. Etter et opphold i Porto hatet lokale fans ham, og et kort arbeid i det spanske landslaget endte med forringende omsorg og panikk i landet rett før VM.

Etter den forventede avskedigelsen fra Real Madrid hyret klubben Santiago Solari, en tidligere spiller uten coaching-opplevelse. Ja, han vant 11 av 14 kamper, men dette ble hjulpet av lyskalenderen (inkludert World Club Championship). Vi må ikke glemme det oppsiktsvekkende nederlaget til den lille “Eibar” med en poengsum på 3: 0 og de ikke imponerende seirene på 1: 0 mot de som skulle bli knust.

Konfrontasjonen med Villarreal bekreftet at Solari ikke har noen anelse om hva det betyr å være en trener. Mens laget hans forsvarer en svak score på 2: 1, fjerner han Modric fra feltet og forandrer ham til den 20 år gamle Uruguayanske Federico Valverde. “Creamy” og så knapt kontroller ballen, og Solari forverrer situasjonen ved å fjerne spilleren av spillet i besittelse. Selvfølgelig score motstanderen i det 82. minutt. Og hva med kostnaden av et hjem nederlag av Real Sociedad? Ja, dette er bare ett spill, men hvor mange av dem er allerede i “krem”?

Selv den ødelagte sesongen er ikke i stand til å skrive ut klubbnivået “Real”. I sine eiendeler – den mest vellykkede serien av seire på Europas felt, og regresjonen etter tap av treneren og den beste spilleren, er neppe overraskende. Men han er fortsatt fornærmet, fordi alt kan være annerledes. Det er mer enn nok talent for et helt annet nivå av fotball i inn-og utland.

For øyeblikket synes gulleksempler uoppnåelig. I Champions League er flertallet enig med ideen om at Real Madrid ikke vil spille Ajax igjen. Selv raskt å få form og slå nederlandsk, vil Real Madrid ikke kunne skryte av en vellykket sesong. For mye har blitt savnet.
Alt vil bli verre uten en vellykket sommeroverføring. Og det er bare ett alternativ: Eden Hazard. Ja, det er fans som naivt tror på overgangen til Kilian Mbappé eller Neymar, men legenden om Londonere er ganske logisk, er målet for Peres nummer 1. Med belgiske “Real” finner du en ekte superstjerne, som vet hvordan man skal score, og skaper øyeblikk.