Etter en kort reise til Sør-Afrika gikk Usain til kaldt Norge

Bolt ankom i Sør-Afrika i slutten av januar og begynte å trene som en del av det mest fremtredende, kanskje laget fra Sør-Afrika. Om noen signering av kontrakten, selv i teorien om tale ikke ble utført – Bolt trente bare, under streng veiledning av coaching staff “Mamelodi” lære grunnleggende av fotball når det gjelder teknologi og taktikk. “Mamelodi” postet jevnlig ulike videoklipp på sosiale nettverk, hvor Bolt i treningsskjorten prøvde sitt beste for å gi nøyaktige overføringer til sin partner, med hvem han trente på kortdistanseutstyr.

IKKE BOLTUN Olympisk mester ønsker å spille fotball

Etter en kort reise til Sør-Afrika gikk Usain til kaldt Norge, der han var skjult i ubestemt tid av den lokale Stremgodset, hvis hovedtrener er fengselsvakt. Som en del av den norske klubben deltok Usain ikke bare i treningsøkter, men deltok også i en kamp mot ungdomsholdet i Norge, som tjente i aldersklasse U-19. I august mottok Bolt på sin bursdag en invitasjon fra Australia. De lokale sentralkystmarinerne tilbød Usain å inngå en gentlemenes kontrakt, ifølge hvilken Yamaan kunne bruke hele infrastrukturen til klubben, inkludert treningsstudioet, og trene på ubestemt tid som en del av et lag.

Likevel var det en reservasjon i kontrakten – klubben garanterer ikke Bolt å inngå en profesjonell kontrakt i fremtiden. Bolt ble enige om at for det første ga klubben ham muligheten til å bo i Australia, og for det andre, permanent trening, som heller ikke forplikter Usain eller klubben til noe, fjernet den psykiske ansvaret fra begge sider. “Centras Coast” tjente gode penger på denne markedsføringen – et stort antall mennesker abonnerte på klubbens sosiale nettsider for å følge Bolts suksess og nyheter om den olympiske mesteren.