Hver mann som er glad i fotball

Fotball var alltid bra fordi den inneholdt ekte eventyr – den tidligere medisinske lederen Vardi ble Englands mester i Leicester, Jay Demerit spilte ikke fotball til 19, og spilte deretter i verdensmesterskapet for USAs landslag og den gambiske flyktningen Bakkeri kom til Bundesliga i bokstavelig forstand av båten. Snart kan verdensfotball se for seg et nytt eventyr – den olympiske mesteren fra Jamaica, Usain Bolt, i en respektabel alder av fotballstandarder, bestemte seg for å starte en fotballkarriere på et profesjonelt nivå.

Hvor fikk Bolt denne ideen fra?

Hver mann som er glad i fotball, tenkte minst en gang i livet på det faktum at han ønsker å omskole seg fra en enkel fan til en fotballspiller, selv om det bare er for en kamp. I Russland er det for eksempel blitt opprettet et stort antall amatøravdelinger, hvor nonprofessionals spiller i henhold til regel 8 til 8 for egen glede. I motsetning til fete menn som leker med barn på boksen i nærheten av huset, er Bolts ønske i det minste støttet av logisk grunn – han er profesjonell utøver, som i lang tid jobbet hardt og trent.

Som du vet, er Usain en langvarig fan av Manchester United English – en gang i et intervju med en jamaicansk sprinter som ble 32 i august i år, fortalte han journalister om å streve etter å bli profesjonell fotballspiller for all del på slutten av en sprinters karriere. Deretter snudde mange mennesker fingrene på hodet og kalte Jamaikans tilsynelatende naive ønske en “barndomsdrøm”, men i år gjorde Usain stor fremgang.

Hvilke klubber hjalp Bolt?

Et stort antall profesjonelle fotballklubber fra hele verden har uttrykt et ønske om å hjelpe Usain i sin forfølgelse. Noen tilbød å trene på ubestemt tid i klubben, noen var klare til å signere en lovlig signert kontrakt med Usain, noen inviterte den jamaicanske sprinteren til å se spillet. Den første klubben som bestemte seg for å i det minste delvis hjelpe den berømte sprinteren i drømmen, var det sør-afrikanske laget Mamelodi Sandowns.