Nå er Gordon Strakan – hovedtrener for Skottland

I Liechtenstein demonstrerte Belotti et komplett sett med sine ferdigheter, og spilte smart og dyktig. Det gjenstår bare å forstå om Ventura har mot til å fortsette å spille så aggressivt.

10. Stracan fortjener å trene Skottland

Nå er Gordon Strakan – hovedtrener for Skottland – veldig vanskelig. Laget hans spiller ikke på den beste måten, og har så langt ikke vist tegn til fremgang. Er det imidlertid verdt å skylde på ham – tross alt, hvem er bedre enn ham for denne rollen? Han kjenner sine avdelinger, vet hvem han skal erstatte hvem, og fortjener å fortsette å jobbe med skottene. Ja, de forventer mer av laget, men et skifte av trener vil bare føre til en ny krise.

Sergey Surin handler om en bakteriolog og arkitekt som spilte fotball på begynnelsen av 1900-tallet bedre enn dagens fagfolk.

Før vi går videre til vår tidsalder (da den gyldne fotballgenien ble sluppet fra flasken), la oss snakke om de to store uprofesjonelle fotballspillerne på begynnelsen av 1900-tallet. Den ene av dem var en bakteriolog, den andre en arkitekt. Legg merke til at vi ikke mener ferdighetsnivået eller holdningen til spillet i ordet “uprofesjonelt”, men det faktum at en person hadde et annet yrke, som han anså for å være det viktigste.

Prinsen av keepere. Historien om Dick Ruza – en bakteriolog som lekte med døden

Spesielle forhold kontrakt, personlig show og stjerneklart liv. Hvordan amatører spilte fotball

Han var en stor målvakt og en av de mest ekstravagante og erudite fotballspillerne i spillets historie. Han ble kalt prinsen av keepere. Han var galant som David Beckham, men samtidig kunne han sende uanstendigheter som Roman Shirokov og dytte ham i ansiktet som Eric Cantona – en slik brennende blanding passet inn i en talentfull person.

Blant hans viktigste “chips” var:

– å sitte på tverrliggeren i en pause: snu seg til pallen, hale frøene, snakket Roose med publikum om de nåværende problemene i Det britiske imperiet.