Over 35 tusen fans deltok på den sentrale kampen av turen

Kamptur

“Rostov” og “Spartak” ga en utmerket kamp. Det hadde alt: intriger, skandaler og mye hoder, og en god kamp fra begge lag. Men det hele startet med skaden til Andrei Eshchenko, som ikke klarte å fortsette møtet. Da i første omgang byttet rivalene presise trosser. I andre omgang tok de rød-hvite ledelsen, men Rostovittene ga seg ikke og, kompensert av voldgiftsmannen, snappet uavgjort. Vi fortjener!

Uventet leder, VAR, sammenstøt av fans og opprørspoliti, comeback “Krasnodar”

Over 35 tusen fans deltok på den sentrale kampen av turen, til tross for sen starttid (21:30). Etter kampen, igjen, ikke uten å snakke om dommerdommer. De er igjen rettferdige, men alle har sin egen visjon om et eller annet kontroversielt spørsmål, så vi vil ganske enkelt utelate dette emnet. Valery Karpin sa at laget hans “i motsetning til hva du vet, spilte til slutt”, men Oleg Kononov så ut til å være misfornøyd med spillernes handlinger og kunngjorde en seriøs samtale med laget, selv om han understreket at uavgjort var rettferdig.

Turskandale

Hovedtalen for samtalen var ikke en fotballkamp, ​​men handlinger etter den. Etter sluttfløyten på “Rostov-Arena” var det et sammenstøt mellom fans og opprørspoliti. Advokatfullmakter slo Spartak-fansen med gummibatonger. Det hele startet med at det begynte å knuse i rommet under tribunen. Rosgvardia sa at bare de menneskene som forstyrret den offentlige orden ble arrestert – de brant bål og kastet dem i retning av stadionens forvaltere.

Etter kampen sa alle parter i konflikten at en slik situasjon var uakseptabel og fremover ikke kunne tillates å skje. I følge resultatene av denne situasjonen vil det være saksgang og inspeksjoner, og de som er skyldige i denne situasjonen skal straffes hardt.