På treningsleiren om vinteren erklærer Valery Georgievich

To ganger ble coaching master class lært til CSKA mentor av den “spesielle” Jose Mourinho, og etter det tok Porto sine tre poeng med minimal fordel, og forlot Gazzaevs avdelinger uten noen reell sjanse til å nå 1/8 finalen. I avskjed smalt hærsteamet døra høyt, og var igjen sterkere enn PSG.

Kampen i Paris kan uten overdrivelse kalles fordelen av Sergei Semak, som designet det mest slående hat-tricket i sin spillkarriere. Tre baller av Sergey Bogdanovich ble en avskjedsgave for den innfødte klubben. I løpet av få måneder vil pariserne, imponert over spillet til hærspilleren, gjøre Sergey til et tilbud som han ikke kan avslå. Lagene og kapteinen kommer til å avvike: Semak vil pakke sekkene sine til Paris, og CSKA vil gå for å erobre toppen av den nest viktigste klubbturneringen i Europa – UEFA Cup.

På treningsleiren om vinteren erklærer Valery Georgievich obligatorisk: “Jeg vil at vi skal nå finalen.” Da satte ingen virkelig pris på ordene hans. Hva er finalen, trener? Her “ville ikke skit”, som Kostya Zyryanov pleide å si. De første suksessene i kampene mot Benfica inspirerte imidlertid håpet hos spillerne – alt er ekte. Forresten, Lisboa selv om noen måneder skal feire seieren i det nasjonale mesterskapet. Så vurder, slå den fremtidige mesteren av Portugal.

Beograd-partizanen, CSKAs neste rival, blir ifølge Gazzaev den vanskeligste. Serberne spilte tyktflytende, klissete, klissete fotball, og satte flere busser ved portene. Og hjemmefeltet deres var mer som en hockeykasse dekket av fersk is enn en grønn plen. Beleiringen av festningen i Beograd vil ende med Victoria rødblå takket være målene til to brasilianere: Daniel Carvalho og Wagner Love. I kvartfinalen og semifinalen scoret hærlaget ekstravaganza med å score fotball, og beseiret Auxerre og Parma på henholdsvis 4-0 og 3-0. Foran ventet laget til finalen i det velkjente Lisboa mot Sporting. Spill turneringens nøkkelkamp på motstanderens hjemmestadion – du kan ikke forestille deg det som er verre!