Slik er situasjonen. Solari og hovedkvarteret vil forsøke

Det er andre mulige gevinster: Sergey Milinkovich-Savich fra Lazio vil hjelpe på midtbanen – spesielt hvis Modric forlater laget neste sommer. Snakk om overgangen til forsvareren “Napoli” Kalida Coulibaly begynner. Senegalese regnes som en av de mest ønskelige fotballspillere i verden, men prisen er sannsynligvis over $ 100 millioner.

Slik er situasjonen. Solari og hovedkvarteret vil forsøke å minimere skaden, og mens de trenger å tenke først om Champions League. Om sommeren kan han stole på å bli sparken – sikkert er det allerede snakk om en bevist stjerneforvalter som Mauricio Pochettino.
Så langt er det ikke mye håp for fremgang. Nøytrale seere vil glede seg over den nye intriger, men krisen er midlertidig. Det er ingen problemer som ikke løser poser med penger, som “Real” har nok.

På julen ble det kjent med den første januar nybegynner “Krasnodar”. De ble den 23 år gamle svenske midtbanespilleren Christopher Olsson, for hvem oksene ga AIC ca 5 millioner euro.

Ifølge mange sluttet denne overføringen “Krasnodar” gapet i sammensetningen, dannet i forbindelse med arresteringen av midtbanespiller Pavel Mamaev i en veldig oppsiktsvekkende og velkjent helhet. Men dette eller årsakene til å anskaffe Olsson var helt forskjellige, ikke så viktige. Hvor er viktigere å vite svaret på spørsmålet – hvem er han, Christopher Olsson?

Talent, der Wenger trodde

Christopher Olsson er utdannet fra Norrköping i Sverige. Her tok han de første skrittene i fotball, men han ble oppdaget ganske tidlig i England. Ved 16 fikk Olsson sjansen til å bli med i et av landets største lag – Arsenal.

Men det var ikke så lett å komme inn i gunners klubbsystemet. Olsson opplevde to prøvetid i leddene i London-laget, hvoretter Arsenal tilbød svenskene å inngå en langsiktig kontrakt ved å kjøpe den ut fra Norrköping for 350 000 euro.