Baron Alco og Jamie Moore sliper Cheltenham-rivaler til innsending

Når seks av de 18 løperne i en handikapjakt løper den over linjen, er foran foran generelt det beste stedet å være. Så det viste seg her på lørdag da Baron Alco og Jamie Moore gjorde alt for å vinne en BetVictor Gold Cup som var strødd av hendelser fra det første gjerdet til det siste.

Fire hester falt, to til ble brakt nede og fire ubesatte ryttere i løpet av to og en halv mil, men dramaet passerte Baron Alco forbi da han hoppet raskt og nøyaktig i spissen for feltet.Frodon, under toppvekt, holdt ham selskap mye av veien, men byrden hans begynte å fortelle på tur til hjemmet, og Baron Alco ble på et sterkt nært hjem for å registrere en komfortabel suksess.

Baron Alco savnet sist sesong etter å ha fått en skade da han ble nummer to i et verdifullt løp på festivalen her i mars, og det var en fin prestasjon av Gary Moore, treneren hans, for å sykepleie ham tilbake til sitt beste for et av de mest konkurransedyktige handikapene i sesongen.

“De er laget for hverandre,” sa Moore om sønnen og Baron Alco. “Hopping er det som vant ham løpet.De er begge veldig dristige, og de holdt seg bare utenfor veien. ”

Baron Alco kunne komme tilbake til Cheltenham for Caspian Caviar Gold Cup neste måned, mens Frodon, som løp et fint løp under sin store vekt, er rundt 20-1 for den første Ryanair Chase i mars neste år.

Coneygree, som vant Cheltenham Gold Cup som nybegynner i 2015, gjorde en lovende tilbakevending til handling i kortets tre-og-en-en- en halv mil handikapsjakt, og førte i store deler av veien før han ble videre som tredje bak Rock The Kasbah.

Dette løpet var en stor forbedring av Coneygrees to starter forrige sesong – han ble trukket opp i begge – og 11-åringen ser ut til å ha hatt godt av vindkirurgi i løpet av sommeren. Konto Meribel overlever en dårlig feil å sette sitt preg på Cheltenham. Les mer

“Han gjorde det han gjør best,” Sara Bradstock, assistenttrener til mannen sin, Mark, sa. “Se på måten han ble på i tredje når han ble sliten, det er bare ham.

” Han er bare utrolig, han får meg til å gråte.Han er en ordentlig konkurrent, og han vil være der ute og slå mennesker. Han hadde all rett til å bli litt bitteliten, men motoren er fremdeles der. ”

Coneygree har vært en så skjør hest de siste sesongene at det er for tidlig å legge faste planer, men King George VI Chase på Kempton på Boxing Day, som han er priset til 50-1 for, er fortsatt en mulighet hvis Coneygree forblir lyd. Hurtigveiledning Greg Woods søndagsvalg Vis skjul