De ønsket å skyte mer. Så arrangerte Kovacic kometen for seier

En pålitelig backpacker var på forsiden, en balansert duell med to nøyaktige raketter. “Jeg kan ikke engang huske når jeg treffer to ganger i en kamp,” sa en 35 år gammel etter kampen, som til slutt kom til 4: 2.

Brnans hadde imidlertid en lang vei å gå. Veien til de nødvendige punktene var tøff, Energie ville ikke gi huden gratis. Da Brňany scoret et mål, bosatte Vest-Bohemians umiddelbart. “Vi har vunnet store nederlag i forsvaret,” Brno-treneren Alois Hadamczik var sint. Hans motstykke Karel Mlejnek kunne ha vært lykkelig i lang tid.Etter to tredjedeler, DRFG Arena scoret en 2-2 draw i poengsummen. “Førti minutter var vi på farten, men vi visste at den tredje delen ville være en feil,” sa treneren.

Hans frykt var fylt. For det første spilte tyskerne i kraftspillet, det siste slaget satte gjestene i et balansert antall spillere på isen Kováčik. For den slovakiske forsvarer var det allerede en annen hit i kampen, første gang han var glad i den andre perioden. Begge hans mål falt fra mellomrommet mellom sirkelen og den blå linjen. “Det er hans største styrke,” sa coach Hadamczik.

Froskene på fredag ​​kveld fylte de tingene de ønsket i Kometa i lang tid. “De fortalte meg alltid å skyte mer.Jeg er glad for at den falt ned i dag, “sa sin fjærfighter, som ga det samme antall mål for den siste sesongen.

“Noen ganger er en mann oppe, noen ganger skyter han to ganger. Ellers må jeg innrømme kritisk at fra min side denne gang på isen var ikke Gud vet hva, “trakk mål etter en seier.

Gleden av tre poeng i Brno blandet med kunnskap tap Leos Cermak. Kapteinen til Sør-Moravians ble skadet og måtte trekke seg tilbake fra sin jubileums 250. kamp for Kometa. “Det var ikke mitt spill, men jeg er glad vi vant,” sa spilleren som feiret årsdagen i første runde da han kom til til din 600.duell i extralize.

“Man innser at han er litt eldre. Jeg vil gjerne legge til noen kamper, “lovet 37-åringen. “Men det vil avhenge av helse og ytelse,” la han til.