Flott debut i juni. Vondrka: Vi har sirkler under våre øyne som Fantozzi

Konsernet av ex-ensembles har sikret Chomutovs andre seier i ekstralisten – fredag ​​3: 1 hjem over Pardubice. Og angriperen av Červenka, etter å ha returnert fra den russiske KHL-debutanten i Pirates ‘jersey, deltok i to assists.

“Det var fantastisk å fange Kopřiva, det var hans kamp. Jeg følte ikke engang den beste spilleren han sa til meg, “han nektet å tildele til Červenka, som ikke hadde spilt i fire måneder. “Men det er oppmuntrende for meg å hjelpe laget med opptak. Vi har et lag for å lykkes. ”

Červenka, som forventet, sluttet seg til” høyre “flanken med Růžička junior og Captain Vondra. Han deltok i den ledende oppstartsspillet, og utgjorde vinneren bare 67 sekunder før slutten av tredje periode.Porten uventede pasningen på Vondrka å fullføre vakkert ferdig.

“Robin viste hva et geni,” Chomutov tippet hans assistent Jan Glad. “Alle har nå mye makt, de kjører, det er vanskelig for romerske. Han tror sannsynligvis at hans opptreden er annerledes. Men til slutt han bare passere oss tre poeng ”

Samarbeid Vondrka -. Robin jobbet i Slavia, og det ser ut til å bli enda nå med piratene. “Jeg tror dette vil ikke bli glemt. Siden han har kommet, har jeg vært i hodet at vi bare vil spille bra hvis jeg bruker hans opptak. Han vet, dette er bare meg, sier Michal Vondrka.

svulstig sendes i Chomutov arena applaus 5,036 seere. “Hvordan følte jeg meg? Ingen herlighet. Ved 1.en tredjedel av det fysisk som det gikk, så var energien borte, sa Røde. “Selv med det vinnende målet ventet jeg bak målet fordi jeg ikke hadde mye makt lenger. Det var ikke noe annet jeg kunne gjøre, men at noen løslatt. ”

Vondrka portretterer” Han spilte den første kampen i VM, slår jeg litt motsatt, med sykdommen, jeg også føler ikke helt bra. Noen ganger så vi på hverandre og vi hadde sirkler rundt øynene som regnskapsføreren Fantozzi. Vi har hatt nok av det noen ganger. ”

Fans har noe å se frem til, da Cervenka lover å bli enda bedre. “Få har flere forventninger enn meg selv. Jeg har en flott motivasjon. Mange lurer på om ekstraliga ikke går tilbake. Men jeg gleder meg.Og jeg tror jeg og hele linjen og spillet vårt vil bli bedre. “