Masse arbeid, et mål og raid. Olomouc har førstepremien

Etter to nederlag traff treneren overfallsklubberne og visste det på isen. I den første tredjedel av tauet fløy rooksene til motstanderen og forberedte noen hundre prosent sjanse. Men David Rittich stod i Boleslavs mål, som kunne takle alle hans forsøk. Eller var det uflaks eller mindreverdighet på slutten? “I den første tredjedelen kan et mer erfarent lag ha ledet 2: 0,” sa Vener.

Mora skutt 13: 5 i første del av kampen. Skatene plukket opp en pause, hvoretter de forbedret bevegelsen og klarte å presse gjestene flere ganger før Konrad. Likevel var målkranene nærmere, og de spilte 1:46 ved fem mot tre. Men den lange dobbelte overvekten forverret bare toppmålet for hvert mål.

Hun frigjorde dem da de interjected med knuten i begynnelsen av tredje del.Selv i resten av kampen var gjestene bedre, forskjellen var hovedsakelig i defensiv. Jegerne viste et organisert og selvoppofrende nederlag, Boleslav var forvirret på baksiden, og hun hadde ingen råd i det hele tatt. “Olomouc hadde flere sjanser og spilte bra i ryggen, vi hadde det vanskelig. Vi kunne ikke nå porten i det hele tatt, mens vi sa før kampen at vi måtte presse inn i porten, “skød strikkeren Boleslav Lukáš Žejdl på hodet.

Til slutt var det han som klarte å 71 sekunder før slutten av det tredje nivået, han smart ventet Konrádův bevegelse og sendte ham pucken mellom putene. I tillegg kunne han ha sparket det andre poenget, men i et eget angrep slo han på stangen.Tomáš Mikúš lyktes og rookies tjente to poeng.

“Vi trengte ikke å borde den nøytrale sonen, som Olomouc godt forsvart, og når hun følte sjansen til å umiddelbart bytte til offensiven. Fra den andre perioden, spillet avgjort, vi deretter utfelt hyppig ekskludering, “han bemerket Mlada Boleslav trener Marian Jelinek.

Roosters i tabellen flyttet opp til 12. plass og flere poeng kan komme hjem i morgen for å Pilsen. Imidlertid må de skyte mer enn ett mål. “Målene koster oss mye styrke. For seksti minutter var vi definitivt flere sjanser enn bare en “, er å tenke på Venera.