Gledelig skuffet, hjertet av den fortjente verdensspilleren viste ikke, sa kapteinen

Cheerful kom inn på 1: 0 – og som en klar favoritt. Men middag hic fikk det. Hans rival fra begynnelsen var langt rasende. Han ble hjulpet av publikum, selv beskjedent fylt, og klar over at han var begeistret på retten i Delhi. Men den tsjekkiske var ikke i stand til å reagere på den ugunstige utviklingen av poengsummen.

“Det kunne vært nervøst. Men da Lukáš brakte ham et poeng i omkledningsrommet, tror jeg at forestillingen kunne bli bedre, sa kapteinen. “Jeg sier ikke at han ikke sloss, redd Gud. Men hjertet av den 40. verdensspilleren viste ikke opp. “Devvarman har hoppet Cheerful med en ubehagelig tjeneste, spilte tjue. Men ellers spilte han på den måten han forventet – han brukte seg i lange utvekslinger, selv om han ikke hadde en mye bedre hit enn showet.Jeg derfor Navratil håpet å endre taktikk om han kunne overmanne Vesely.

“Som det førtiende spilleren i verden kan gjøre en forskjell. Han kunne øke hastigheten på spillet, gå for en tjeneste på nettet. Men han var også død på benken. Og de tapte 0: 3, som jeg er veldig skuffet, “sa tsjekkiske kaptein

Dette kurset vice versa positivt overrasket over den første kampen Rosola Bhambrim.. “Jeg forventet at det ville bli mye vanskeligere. Lukáš viste de to første settene et fantastisk spill, fantastisk ytelse. Så kom et litt svakere øyeblikk, som kan skje med tre vinnende sett. Men han kom seg ut av det og til slutt gjorde et veldig viktig poeng, “vurderes Navratil.

En god ytelse i tillegg Rosol sitt flokete hodet på sammensetningen av lørdagens dobles.Den åpenbare alternativet, fordi det ville gi både singlisty slappe av og la den erfarne Radek Stepanek å leke med Adam Pavláskem tjue år.

“Luke spilte bra, og jeg ville ha til å vurdere om det bør spille. Jeg er i trøbbel, “sa Navratil. Štěpánek vil også ha et viktig ord. “Jeg må spørre ham, fordi det er viktig, som han ønsker å spille, eller som ville føle seg bedre.”

Lykkelig er definitivt ikke delta i double. Det er altså to varianter: Stepanek, Pavlásek eller Stepanek, Rosol. “Pavlásek spille flere dobles, noe som er viktig, men neste Stepanek kan skjelve. Stepanek og Berdych er veldig store spillere for ham. Rosol er nerozklepe, men spiller ikke som dobler. ”

Velg en god komposisjon, mens det vil være svært viktig.Indianerne bord med et sterkt par elite deblistů Rohan Bopanna, Leander Paes. Og hvis de vinner, vil de bare flytte fra total triumf…

“indere er gode venner, men det er Davis Cup. Forskjeller er slettet. Vi vil være under press, men vi får se hva morgendagen bringer, “sa Navratil.

Til tross for fredagens skuffelse avskrives i søndagens singler heller Vesely. “Jirka vil hvile. Han er fortsatt vår første spiller. Jeg må vurdere om hans ytelse var tilstrekkelig som han ville føle. I følge dette vil jeg se hva som skjer på søndag. Men det er fortsatt for tidlig, “sa kapteinen

Refleksjoner det vanskelig for staten 1:.. 1 skal vente etter at fredagens singler ganske ennå