Munter mislyktes i indisk vaskeri. Tennis spillere mistet lederskap

Vesely (40th i verden) for første gang i Davis Cup er nummer en rolle der han falt i fravær av Tomas Berdych. Anslått til Devvarman, til 164 menn ranking uten store problemer overvinnes. Hjem

“Devvarman er en hel-utespiller. Det har ikke et siste slag eller ekstra service. Det vil ikke skade. Men jeg går til utveksling, er fysisk godt utstyrt, “observerte kapteinen Jaroslav Navratil.

Mens Rosol sped til seier Merry umiddelbart fant seg selv i en tøff kamp. Etter 35 minutter kan måle dopachtili bare en score på 2: 2

Devvarman overraskende bedre tjent, ganske godt returnoval. Han slo uvillig inn i Vesely, som var litt humøraktig. “Det var åpenbart dårlig for meg,” innrømmet han. “Jeg var veldig bekymret i begynnelsen.Jeg ble veldig varm og jeg trakk den. Både fysisk og puste jeg var femti prosent ”

dra musen nådd et tie-break, hvor den indiske og takket være hans 11. ess brøt ut på fem. 2, så hjalp ham Vesely dobbelt ugyldig. Devvarman tok andre setbol. Det var en munter stemning fra tribunen. En varme øket.

Etter en pause skred Vesely areola av slippe friskere. Etter den briljante scuffle brøt Devvarman endelig til 1-0. Senere har imidlertid sine to mA skadede forhandlere hjalp stramme på 3: 3

dobbelt ugyldig og lukkes det andre settet. Først i 4: 5-tilstanden reddet høgens øye to ganger. Men den tredje gangen var bilen helt klart.

Etter to timer og 13 minutter Vesely fikk inn en ekstremt vanskelig situasjon. Han flyttet elendig.Ace har mistet 0-19. Til de vinnende ballene 41-52. Og fremfor alt på sett 0-2.

A tretti Ind viste ingen tegn på tretthet. Den tsjekkiske venstrehendte bastard. Han prøvde fortsatt å jage. Men Devvarman hadde et 1: 4-skrik, og så var han på utkikk etter en sjelden triumf. Etter den andre kamp punktene i eufori avfyrte rakett høyt opp i luften og klemmer med kompiser på benken.

“Jeg var ikke sterk nok til å utføre så jeg ville ha likt å ta,” sa han beseiret. “Det er trist, jeg er skuffet, men ingenting kan gjøres. Nå vil jeg ikke forandre noe. Likevel vil jeg likevel ikke gi opp det. Vi er her som et lag, og vi har fortsatt to dager foran oss.Vi vil prøve å få to flere poeng ”

. Stor Rosolová stasjonen, da bare en mindre stikk

det første punkt har daviscupových konkurranser er av stor betydning, særlig psykologisk. Rosol (85) spilte en nøkkelrolle, veldig bra. I vanskelige forhold, lang knust Bhambriho, opprinnelig fra Delhi og den siste vinneren av turneringen i Shanghai (125). Også vedtatt på slutten, når hjemmet fighter reist.

“Resultatene jeg er glad det ikke var lett i dette været,” sa Lukas Rosol. “Jeg ønsket å spille fast i de to første settene det fungerte utrolig, jeg tjent godt.I det tredje settet, begynte Yuki å spille bedre, jeg hadde et problem å stramme, men det viste seg bra ”

Fra tilstand. 2: 2 klart dominert tsjekkiske bønnestengelen. Rosol forberedte den første brejkbol for å vinne den vinnende avkastningen. I den påfølgende utveksling av prøvd to fletninger og indisk etter at sistnevnte spilt inn i nettet.

I tennis komplekse Raja Kumara Khanna Delhi hjem tennisspiller stadig dårligere, hans neste administrering “kronet” double-ugyldig og Rosol satt til resten doservíroval .

I den andre viste forskjellen mellom de to spillerne enda mer. Bhambri var ikke nok for Rosoles tempo, bøhmiske vinnende baller. Inntil 4: 0 var Ind nede. Han rynket sin fistfullt, men det var lite trøst for ham.

Om noen minutter fullførte han et sett med to dobbelthull bak seg.Så forsvant han sammen med kaptein Amritraj backstage på stadion.

Publikum i halvtomme auditorium øyeblikk kunne føle sjanse når Rosol midlertidig økt produksjon av utvungen feil og etter hans forehand inn i bilen for første gang (og siste gang) hadde en omsetning på administrasjon.

Indian godkjent det, men strammet Rosol service, under en pause i India “vaskerom” tok en hvit lue og snudde fra 1: 3 til 4: 3. Og mestret den kritiske situasjonen i det 11. gamma, som slippes fem brejkbolům forsvar. Til slutt, uten nerve kamp dras først omvandles matchpoeng som takket gruppe som er tilstede tsjekkiske vifter.

mottok 11 EC og et totalt 50 vinn slag stablet 44 feil. Spillet varte en time og 56 minutter.Etter fire nederlag av franskmenn og australier, vant han igjen Davis Cup-vinneren og presset Tsjekkia til Delhi for å lede.